Μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης (19/3, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφες στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστική της Euroleague.
Παραμονές του αγώνα η διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα η οποία θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση.
Διαβάστε επίσης: Υποδοχή «ηρώων» στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε μετά το… ξύλο – Το χρονικό του «πολέμου» (vid)
Πιο συγκεκριμένα αυτή αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία) είναι αυτοί που θα σφυρίξουν
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)