Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η λατρεία για Παπανικολάου και η παρακάμερα του παιχνιδιού με την Καρδίτσα (vid)

Ολυμπιακός: Η λατρεία για Παπανικολάου και η παρακάμερα του παιχνιδιού με την Καρδίτσα (vid)

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για την Basket League.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο… πρόσωπα απέναντι στην Καρδίτσα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ρυθμό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 85-73, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στην Euroleague.

Όπως συνηθίζει, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, δείχνοντας όσα δεν… έπιασε ο τηλεοπτικός φακός.

Από το συνηθισμένο τελετουργικό των παικτών πριν την έναρξη των αγώνων, τον πιτσιρικά που ήθελε την φανέλα του Παπανικολάου, τον  διαγωνισμό βολών μικρών φίλων της ομάδας και τις πολλές οικογένειες που γέμισαν χαμόγελα το ΣΕΦ, αυτή είναι η παρακάμερα της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Καρδίτσα.

Δείτε την «ερυθρόλευκη» παρακάμερα:

Ο Έβανς, ο Ολυμπιακός και η Ολίμπια Μιλάνο

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ερχόμενου καλοκαιριού στη Euroleague θα είναι δίχως αμφιβολία ο Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζάλγκιρις Κάουνας και ήδη τα βλέμματα πάνω του είναι πολλά.

Μάλιστα, αρκετά ρεπορτάζ αναφέρουν τον Ολυμπιακό έναν πιθανό προορισμό για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός χαρισματικού σκόρερ στην περιφέρειά τους.

Πάντως, όπως επισημαίνουν στην Ιταλία το φαβορί μπορεί να είναι «ερυθρόλευκο», όμως δεν είναι ο ελληνικός σύλλογος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντρέα Καλτσόνι, η Αρμάνι Μιλάνο μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

«Ο Κίναν Έβανς είναι ένας από τους στόχους της Ολίμπια Μιλάνο για τη σεζόν 2024-2025. Η Ολίμπια προηγείται όλων στη μάχη για τον Κινάν και θέλει να υπογράψει τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ. Μείνετε συντονισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter, επισημαίνοντας μάλιστα πως: «Προσοχή πρέπει να δοθεί και στη θέση του Νέιπιερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024