Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Λούντζη και το… παράπονο του Μπαρτζώκα με τον Μήτρου-Λονγκ

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Λούντζη και το… παράπονο του Μπαρτζώκα με τον Μήτρου-Λονγκ

Ο Μιχάλης Λούντζης που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το… παράπονο που είχε ο Μπαρτζώκας από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε για περίπου 30 λεπτά κόντρα στην Καρδίτσα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όμως κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα επικρατώντας εν τέλει με άνεση χάρη στο τελικό 85-73, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Μιχάλης Λούντζης. Ο Έλληνας γκαρντ είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όντας ο κορυφαίος. Μια εμφάνιση που σίγουρα θα θέλει να επαναλάβει στο μέλλον καθώς έχει πια το… μεγαλύτερο κίνητρο. Την ώρα που ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μπορεί να είχε, σε γενικές γραμμές, μια θετική παρουσία όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τα… παράπονα του από το παιχνίδι.

Ο Λούντζης που κυνηγάει κάτι περισσότερο

Έχοντας εκτός τόσο τον Τόμας Γουόκαπ, όσο και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος λόγω των γνωστών προβλημάτων τους, ο Μιχάλης Λούντζης έμοιαζε δεδομένο πως θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Καρδίτσα. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που περίμενε αρκετά από τον παίκτη του.

Και ο Έλληνας γκαρντ δεν απογοήτευσε. Ήταν εξαιρετικός έχοντας 16 πόντους (3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/2 βολές), μαζί με 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ, στα περίπου 28 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Μια εμφάνιση που μπορεί να του ανεβάσει την ψυχολογία.

Κι αυτό γιατί μπαίνοντας σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, ο Λούντζης θα κυνηγήσει κάτι πολύ σημαντικό. Ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Συνεπώς ο 25χρονος παίκτης καλείται να… αναγκάσει με τις εμφανίσεις του τους Ερυθρόλευκους να θελήσουν να τον κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Το… παράπονο του Μπαρτζώκα με τον Μήτρου-Λονγκ

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Οι ικανότητές του είναι αδιαμφισβήτητες και το ελληνικό διαβατήριο που απέκτησε πριν λίγους μήνες τον κάνουν ακόμα πιο σημαντικό. Σίγουρα όμως δεν έχει βρει μέχρι τώρα ρυθμό, παίζοντας στο επίπεδο που και εκείνος, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελε. Ειδικά σε ματς όπου απουσιάζουν οι Γκος και Γουόκαπ.

Αν και ξεκίνησε καλά στο πρώτο μέρος με την Καρδίτσα και έβαλε μερικά μακρινά σουτ, θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Στην τρίτη περίοδο υπέπεσε σε αρκετά λάθη που… εκνεύρισαν τον Μπαρτζώκα, ο οποίος αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο, ειδικά από την στιγμή που ο Λούντζης ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Όπως και να έχει ο ομογενής γκαρντ είναι λογικό πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, ειδικά αλλάζοντας περιβάλλον μεσούσης της σεζόν, προερχόμενος από τη Ζάλγκιρις. Πάντως η συνολική του παρουσία δεν ήταν τόσο κακή, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 9 πόντους (1/1 δίποντο, 2/3 τρίποντα, 1/2 βολές), μαζί με 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 12 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024