Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς σε εξέλιξη είναι φωτιά σε περιοχή του Ασπροπύργου.
Συγκεκριμένα, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης πλησίον της οδού Τζαβέλλα στα Νεόκτιστα.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη και επιχειρεί για την κατάσβεσή της. «Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης πλησίον της οδού Τζαβερδέλα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.
Η ανάρτηση στο Χ
#Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης πλησίον της οδού Τζαβερδέλα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.