Ο συντηρητικός Αλεξάντερ Στουμπ κέρδισε τις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στη Φινλανδία, παραδέχθηκε ο αντίπαλός του Πέκα Χααβίστο, σε μια ψηφοφορία που σημαδεύτηκε από εντάσεις με τη γειτονική Ρωσία, μετά την ένταξη της βορειοευρωπαϊκής χώρας στο ΝΑΤΟ.
Δέχθηκε συγχαρητήρια από τον αντίπαλό του, Χααβίστο
«Αλεξάντερ, συγχαρητήρια στον 13ο πρόεδρο της Φινλανδίας», δήλωσε ο Χααβίστο μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.
Ο 65χρονος Χααβίστο είναι μέλος των Πρασίνων, όμως έθεσε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος στις εκλογές αυτές.
Ο Στουμπ λαμβάνει το 51,6% των ψήφων, μετά την καταμέτρηση του 99,7% των ψηφοδελτίων.
Πανηγυρισμοί για την εκλογή του συντηρητικού Αλεξάντερ Στουμπ
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας