Άγιο είχε ένας οδηγός μηχανής στην Πάτρα, που ενεπλάκη σε τροχαίο το μεσημέρι της Τρίτης (30/1), και τη γλίτωσε από θαύμα.
Το ατύχημα έγινε στην διασταύρωση των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου, στο γήπεδο των Προσφυγικών, όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και διέσχισε τον δρόμο με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να καρφωθεί πάνω στο ΙΧ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο
Ο άντρας, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, φαίνεται σε βίντεο να εκσφενδονίζεται στον αέρα και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πατρών.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».