Θριαμβολογίες Βρούτση για την… ανακύκλωση των μέτρων κατά της αθλητικής βίας
«Από τις 13 Φεβρουαρίου μία νέα πραγματικότητα θα διέπει όλο το σύστημα του αθλητισμού», υποστήριξε ο κ. Βρούτσης
Για μια.. «νέα πραγματικότητα» που θα διέπει «το σύνολο του αθλητισμού» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θριαμβολογώντας για τα ξαναζεσταμένα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ως λύση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μέτρα που ανακυκλώνονται εδώ και χρόνια, που χαρακτηρίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων και άδικα.
Τα μέτρα που πήραμε για την οπαδική βία σε επίπεδο διοικητικών παρεμβάσεων είναι πρωτόγνωρα και εύχομαι να μην χρειαστεί να εφαρμοστούν ποτέ, ανέφερε στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο κ. Βρούτσης.
Ο ίδιος ανέφερε (θεωρώντας το πανάκεια;) ότι τα γήπεδα έκλεισαν μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου όσον αφορά τους φιλάθλους, προσθέτοντας ότι το πρωτάθλημα δεν διεκόπη ποτέ.
Η… νέα πραγματικότητα
Πρόσθεσε ότι από τις 13 Φεβρουαρίου μία νέα πραγματικότητα θα διέπει όλο το σύστημα του αθλητισμού στο ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα.
«Τα μέτρα που πήραμε για την οπαδική βία σε επίπεδο δοικητικών παρεμβάσεων είναι πρωτόγνωρα και εύχομαι να μην χρειαστεί να εφαρμοστούν ποτέ»
«Επιδιώκουμε όλα να λειτουργούν στο πλαίσιο που έχουμε πει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ήδη τρία τεχνικά κλιμάκια έχουν επισκεφθεί και τα 14 γήπεδα και έχουν συνταχθεί οι σχετικές εκθέσεις, ενώ θα επαναληφθεί μέχρι τις 12 του μηνός ένας νέος γύρος συναντήσεων σε όλα τα γήπεδα.
Σχετικά με τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, ανέφερε ότι ήδη γίνονται εργασίες και αναμένεται η τελική μελέτη του Τεχνικού Επιμελητηρίου για το άνοιγμα του σταδίου μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα
- Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας: H θεατρική διασκευή της «Συναίνεσης» της V. Springora στο Υπόγειο του Τέχνης
- Μήπως ο εγκέφαλος σου είναι ακόμα έφηβος; Αυτές είναι οι 5 ηλικίες του πιο σημαντικού ανθρώπινου οργάνου
- Γιορτές στην Ευρώπη: Αναζητώντας την τέλεια χριστουγεννιάτικη αγορά
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα ανιψιός και επιχειρηματίας για τη διπλή δολοφονία – Πώς φτάσαμε στις δύο συλλήψεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442