Άτυχος στάθηκε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου στο ΟΑΚΑ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ!
Σε μία ανύποπτη στιγμή κι ενώ επέστρεψε στην άμυνα, ο Σέρβος φάνηκε να έχει μία επαφή με τον Παπανικολάου και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος δείχνοντας να σφαδάζει από τον πόνο.
Ο Μιλουτίνοφ έφυγε υποβασταζόμενος και με κλάματα για τον πάγκο ενώ λίγα λεπτά μετά αποχώρησε για τα αποδυτήρια καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει.
Στον αριστερό αστράγαλο φάνηκε να είναι το πρόβλημα για τον σέντερ του Ολυμπιακού ο οποίος δεν έχει και τον Φαλ στη διάθεσή του με τραυματισμό.
Στα αξιοσημείωτα το ότι κατά την αποχώρησή του από το παρκέ, ο Μιλουτίνοφ χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όπως είναι λογικό, υπάρχει αγωνία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για το μέγεθος του προβλήματος μιας και πλέον υπάρχει σοβαρό θέμα στους ψηλούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.