Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, έφτασε χωρίς προβλήματα

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, έφτασε χωρίς προβλήματα

O Ολυμπιακός έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:15).

Σε λίγη ώρα (20:15) θα έχουμε το τζάμπολ στη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον δεύτερο γύρο της Basket League.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα (18:15) η αποστολή των Ερυθρόλευκων κατέφτασε στο ΟΑΚΑ, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, με όλα να πηγαίνουν βάση τού σχεδίου της αστυνομίας.

Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ για την προθέρμανσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου έχει τοποθετηθεί ειδικό δίχτυ προστασίας πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Τα δεδομένα για το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ – Τι ισχύει για το πλεονέκτημα της έδρας

Νίκη Παναθηναϊκού: Οι πράσινοι ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα στον Ολυμπιακό κάνουν το 2-0 και έχουν το πλεονέκτημα της έδρας (ότι και να γίνει στο ματς του τρίτου γύρου).

Νίκη Ολυμπιακού μέχρι 11 πόντους: Οι ερυθρόλευκοι θα ισοφαρίσουν στις νίκες, ωστόσο δεν θα έχουν καλύψει την διαφορά του +12 με την οποία είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ. Κάπως έτσι το ματς του τρίτου γύρου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα είναι αυτό που θα κρίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Νίκη Ολυμπιακού με +12 πόντους: Οι πρωταθλητές θα έχουν κάνει την πλήρη ανατροπή με ισοφάριση στις νίκες αλλά και καλύτερη διαφορά πόντων από την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου. Κάπως έτσι μεταφέρουν το ματς του τρίτου γύρου στο ΣΕΦ έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα.

Νίκη Ολυμπιακού με 12 πόντους: Εδώ οι δύο ομάδες θα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και θα μετρήσει ο συντελεστής επίθεσης και άμυνας. Σε αυτό τον τομέα σήμερα που μιλάμε ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και αν παραμείνει αυτή η υπεροχή των ερυθρόλευκων, τότε το ματς του τρίτου γύρου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024