Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αbarth 600e: Ηλεκτρικό δήγμα κεφάλαιο 2ο

Αbarth 600e: Ηλεκτρικό δήγμα κεφάλαιο 2ο

Η ιταλική φίρμα εξελίσσει το δεύτερο ηλεκτρικό αλλά και ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της με αφετηρία το 600e

HAbarth έχοντας ήδη παρουσιάσει τα ηλεκτρικά διαπιστευτήριά της με το Abarth 500e, ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμα μοντέλο υψηλών επιδόσεων με ηλεκτρική τεχνολογία στο portfolio της με αφετηρία το πρόσφατο 600e.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις μάλιστα το Abarth 600e το οποίο προς το παρόν δεν κατονομάζεται ως μοντέλο αλλά, τόσο οι πρώτες εικόνες όσο και οι πληροφορίες αρκούν για να ταυτοποιηθεί,  πρόκειται να αποτελέσει το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του Σκορπιού καθώς η απόδοση του θα ανέλθει στου 240 ίππους.

Μπορεί οι Ιταλοί εκτός τις καμουφλαρισμένες εικόνες να αρνούνται να αποκαλύψουν την ταυτότητα του σε κάθε περίπτωση πεντάθυρου μοντέλου, ωστόσο αυτό που τονίζουν είναι ότι εκτός από την παραπάνω ισχύ, η αρχιτεκτονική eCMP και το πλαίσιο του μοντέλου θα «υποστούν» εκτεταμένες βελτιώσεις προκειμένου να υποστηρίξουν τις επιδιώξεις της Abarth.

Για την ακρίβεια, οι αλλαγές θα είναι τόσες που η ιταλική φίρμα ήδη αποκαλεί την αρχιτεκτονική με νέο όνομα Perfo-eCMP ενώ δεδομένα σε αυτές θα συγκαταλέγεται και ένα νέου σχεδιασμού διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης προσαρμοσμένο στην ηλεκτρική τεχνολογία. Τις προδιαγραφές του μοντέλου θα συμπληρώσει ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης με μεγαλύτερα δισκόφρενα και δαγκάνες.

Αυτό που επίσης διευκρινίζει η Abarth είναι ότι όλα τα παραπάνω θα συμπληρώνονται από ένα σετ ειδικά σχεδιασμένων για την ηλεκτρική όσο και σπορ περίσταση ελαστικών σε συνεργασία με τους προμηθευτές της έτερης φίρμας του ομίλου Stellantis, DS, στην Formula E.

Αναμενόμενα, το εσωτερικό δεν θα μείνει αμέτοχο στις αναβαθμίσεις φιλοξενώντας σπορ καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη ενώ, φυσικά όλα τα παραπάνω θα πλαισιωθούν μια συνολική σχεδιαστική αναβάθμιση που θα προσδίδει στο συγκεκριμένο 600e ένα σαφώς πιο «πολεμικό» χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024