ΜακΚίσικ: «Θα ήταν ωραία με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ»
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εμφάνιση του με τη Μονακό, αλλά και το ενδεχόμενο να κοντραριστεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την καθοριστική του εμφάνιση κόντρα στη Μονακό, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, απέναντι στους Μονεγάσκους ήταν καταλυτικός, ενώ σχολίασε και την φετινή πολύ ανταγωνιστική Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Μιλώντας στο «BasketNews» αμέσως μετά το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, ο 33χρονος άσος ανέφερε πως: «Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Απίστευτο. Είμαι έτοιμος να πάω στο σπίτι και να χαλαρώσω με τη γυναίκα μου. Είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενη που με βλέπει, αλλά αυτή η νίκη ήταν απίστευτη».
Για την πολύ ανταγωνιστική Euroleague που παρακολουθούμε τη φετινή σεζόν, ο ΜακΚίσικ είπε ότι: «Είναι πολλές ομάδες τόσο κοντά. Είναι τρελό, αλλά ενδιαφέρον. Κοιτούσα το top4 και σκεφτόμουν «Θες να παίξεις να παίξεις με οποιαδήποτε ομάδα; Είναι σκληρό. Ξέρω στα σίγουρα πως θέλω το αβαντάζ έδρας. Αλλά ένα ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό στο 4-5 θα ήταν ωραίο», είπε χαμογελώντας.
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442