ΜακΚίσικ: «Θα ήταν ωραία με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ»
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εμφάνιση του με τη Μονακό, αλλά και το ενδεχόμενο να κοντραριστεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την καθοριστική του εμφάνιση κόντρα στη Μονακό, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, απέναντι στους Μονεγάσκους ήταν καταλυτικός, ενώ σχολίασε και την φετινή πολύ ανταγωνιστική Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Μιλώντας στο «BasketNews» αμέσως μετά το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, ο 33χρονος άσος ανέφερε πως: «Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Απίστευτο. Είμαι έτοιμος να πάω στο σπίτι και να χαλαρώσω με τη γυναίκα μου. Είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενη που με βλέπει, αλλά αυτή η νίκη ήταν απίστευτη».
Για την πολύ ανταγωνιστική Euroleague που παρακολουθούμε τη φετινή σεζόν, ο ΜακΚίσικ είπε ότι: «Είναι πολλές ομάδες τόσο κοντά. Είναι τρελό, αλλά ενδιαφέρον. Κοιτούσα το top4 και σκεφτόμουν «Θες να παίξεις να παίξεις με οποιαδήποτε ομάδα; Είναι σκληρό. Ξέρω στα σίγουρα πως θέλω το αβαντάζ έδρας. Αλλά ένα ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό στο 4-5 θα ήταν ωραίο», είπε χαμογελώντας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.