Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σακίλ ΜακΚίσικ, η επιστροφή! (vids)

Σακίλ ΜακΚίσικ, η επιστροφή! (vids)

Είναι απ’ τους λίγους που έχει τη φοβερή ικανότητα, στην καλή του μέρα, να ξεσηκώνει 12.000 οπαδούς σε κάθε του επέλαση – Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ξανά εδώ!

Σχεδόν όλοι ήταν υπέροχοι με τη Μονακό. Ο παρολίγον… τριπλός Τόμας Γουόκαπ που έκανε την εμφάνιση της χρονιάς (9π., 9ασ., 7ρ., 22 PIR). O πρώτος σκόρερ του αγώνα Αιζάια Κάνααν (16π., 17 PIR). Ο συνεπέστατος Άλεκ Πίτερς (14π., 3/3 τρίποντα, 4ρ., 2ασ.). Ο Φαλ (9π. 3ρ.). Ο Παπανικολάου (8π., 3ρ., 2ασ.).

Όλοι τους πρόσφεραν. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, ο καθένας στον τομέα του. Οι… εξαιρέσεις στον κανόνα ήταν ελάχιστες. Αλλά αν έναν παίκτη είχε μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός να δείξει επιτέλους τον πραγματικά καλό του εαυτό ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ! Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είχε καιρό να βγάλει προς τα έξω την απαράμιλλη εκρηκτικότητά του και να σηκώσει στο πόδι ξανά αρκετές φορές σε ένα ματς ολόκληρο το ΣΕΦ!

Ο τραυματισμός του ΟΑΚΑ τον περασμένο Οκτώβρη τον κράτησε εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα. Πέρασε μεγάλη περιπέτεια ο «Shaq» με τον τετρακέφαλό του και όχι μόνο… Αλλά τέλος αυτά. Ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, σε μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, βγήκε μπροστά και τους πήρε… παραμάζωμα όλους!

Τα καρφώματα στο πρώτο ημίχρονο που έδωσαν μικρό προβάδισμα και ψυχολογική ώθηση σε ένα σημείο όπου η επίθεση δεν πήγαινε και πολύ καλά. Τα δύο σημαντικά μπλοκ. Η… no look ασίστ στον Μιλουτίνοφ για το 24-24. Μα πάνω απ’ όλα τα 3/4 τρίποντα και το πιο κρίσιμο στο τέλος που έκανε το 72-69 και χάρισε ουσιαστικά την τέραστια νίκη στον Ολυμπιακό!

13 πόντοι (3/4 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 μπλοκ σε 19:47 συμμετοχής για έναν ΜακΚίσικ που είναι ξανά εδώ! Ο, εκ των κορυφαίων, σε αθλητικότητα παίκτης της Euroleague δηλώνει «παρών»! Η καλύτερη… μεταγραφή Γενάρη μήνα. Και τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ένα «όπλο» παραπάνω στη «μάχη» για το Βερολίνο!

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024