Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Ραφήνα, όπου το πρωί της Παρασκευής μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο.
Νόμιζαν ότι ήταν κούκλα
Αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για κούκλα. Τελικά αποδείχθηκε πως πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, την οποία αναζητούσε και ο σύντροφος της, που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας.
Επί τόπου η αστυνομία
Την γυναίκα τη βρήκαν ανάμεσα στο εκκλησάκι και στην δεξαμενή που υπάρχει στην περιοχή.
Επί τόπου, βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας