Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα
Ύστερα από απόφαση των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί για τον 14χρονο ο οποίος κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων στην Άρτα. Ο νεαρός αποσωληνώθηκε μετά την απόφαση των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», εκεί όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα.
Η κατάσταση της υγείας του εμφανίζει βελτίωση και αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί για απλή νοσηλεία στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετά τις κρίσιμες εξετάσεις τις οποίες έκανε ο 14χρονος μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Οι γιατροί είχαν επιβεβαιώσει για την καλή μετεγχειρητική έκβαση του ανήλικου.
Στη συνέχεια ξεκίνησαν να μειώνουν τα κατασταλτικά φάρμακα που του χορηγούσαν και στη συνέχεια, αποφασίστηκε η αποσωλήνωσή του.
Ξεφεύγει τον κίνδυνο
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την καλή μετεγχειρητική έκβαση και τη συγκρατημένη αισιοδοξία των χειρουργών για την κατάστασή του. Με βάση τα θετικά απεικονιστικά ευρήματα και τη σταθερή κλινική εικόνα του ανήλικου, οι γιατροί αποφάσισαν την αποσωλήνωσή του.
- Πορτοκαλί Τιμολόγια: Όφελος έως 18% στο ρεύμα για τις επιχειρήσεις
- Ασταν… άτητος ο Θρύλος, πατάει γκάζι για πρόκριση
- Παύλος Γερουλάνος: Θα σας πω εγώ από από ποιους εκβιάζεται η κυβέρνηση
- Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]
- Ρύθμιση για διαθήκες που αφορούν θανάτους πριν από την 1η Νοεμβρίου – Ξεμπλοκάρουν 14.000 υποθέσεις
- Συντριπτικά καλύτερος ο Ολυμπιακός επί της Καϊράτ – Τα εντυπωσιακά στατιστικά των «ερυθρόλευκων» (pics)
- Ν. Κακλαμάνης για τα 50 χρόνια από το Σύνταγμα του 1975: «Η Δημοκρατία είναι ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται»
- Το 2025 μας βρήκε με BBLs, fillers και skincare-ρουτίνες 12 βημάτων: Πότε έγινε το σώμα μια ατέλειωτη αναβάθμιση;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)











![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-127x85.jpg)
![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442