Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμη η κατάσταση του 14χρονου από την Άρτα - Πολύωρο χειρουργείο που προγραμματίζουν οι γιατροί

Κρίσιμη η κατάσταση του 14χρονου από την Άρτα – Πολύωρο χειρουργείο που προγραμματίζουν οι γιατροί

Οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων θα υποβάλουν το παιδί σε πολύωρο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη βλάβη στον εγκέφαλό του.

Δύσκολες ώρες έχουν μπροστά τους οι γιατροί και η οικογένεια του 14χρονου που κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων στην Άρτα, ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα.

Ο νεαρός μαθητής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε και αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Αερογέφυρα ζωής

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και των περαιτέρω εξειδικευμένων εξετάσεων κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα και για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε πτήση αεροσκάφους του ΕΚΑΒ από την πόλη της Ηπείρου στην Αθήνα.

Άμεσα το παιδί βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωλημένο, ενώ οι γιατροί θα το υποβάλουν τις επόμενες ώρες σε κρίσιμο χειρουργείο στον εγκέφαλο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χειρουργείο θα είναι πολύωρο και πιθανότατα θα κρατήσει πάνω από 6-7 ώρες, ενώ στη συνέχεια ο 14χρονος θα παραμείνει για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024