Θεσσαλονίκη: Την Τρίτη η κηδεία της 50χρονης που κατασπαράχθηκε από σκυλιά στη Νεοχωρούδα
Η εξόδιος ακολουθία της 50χρονης θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου Νεοχωρούδας
Αύριο Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 50χρονης Ελισάβετ Κουζιώρτη που έχασε τη ζωή της χθες μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου Νεοχωρούδας.
Η 50χρονη δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της από την επίθεση των τριών μεγαλόσωμων σκυλιών.
«Ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός, κοινωνικός, δοτικός, που είχε τον συνάνθρωπο στο επίκεντρο»

Η άτυχη 50χρονη που κατασπαράχθηκε από τρία σκυλιά
Ποια ήταν η 50χρονη
Η 50χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ, όπως περιέγραψε στο in ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης «είχε έντονο το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού».
Η 50χρονη ήταν επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας» του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου Πέτρου Αταμιάν. Ο ίδιος μιλώντας στο in υπογράμμισε ότι ήταν φίλη του για χρόνια και συνοδοιπόρος στις πρόσφατες εκλογές.
«Ήταν υποψήφια μαζί μας στις δημοτικές εκλογές και φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός, κοινωνικός, δοτικός, που είχε τον συνάνθρωπο στο επίκεντρο. Προσέφερε πολλά στον τόπο, εδώ στο Ωραιόκαστρο. Ήταν πολλά χρόνια επίσης πρόεδρος του «Συνυπάρχω», ενός συλλόγου Εθελοντών της περιοχής», ανέφερε στο in ο Πέτρος Αταμιάν.
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442