Μεγάλη ανατροπή των Κινγκς με σούπερ Βεζένκοφ (106-114)
Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε για ακόμη μία βραδιά θετικό πρόσημο βοηθώντας τους Κινγκς να κάνουν την ανατροπή στην έδρα των Σανς και να φύγουν με τη νίκη (106-114).
Οι Σακραμέντο Κινγκς δυσκολεύτηκαν αρκετά και έπρεπε να ανατρέψουν τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν τελικά τη νίκη με 114-106.
Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει βρει τον ρυθμό του στα τελευταία παιχνίδια απ’ ότι φαίνεται, τελειώνοντας αυτό το ματς με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, με 2/3 τρίποντα, 3/4 δίποντα και 2/2 βολές σε 20 λεπτά συμμετοχής.
Σούπερ εμφάνιση του Βεζένκοφ και νίκη με ανατροπή για τους Κινγκς
Η παρέα του Ντέβιν Μπούκερ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και όλα έδειχναν πως αν συνέχιζαν έτσι θα έφταναν σε μία πολύ εύκολη επικράτηση. Ωστόσο, η ομάδα του Μάικ Μπράουν έβγαλε αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους σκορ 12-33.
Ποιοι ξεχώρισαν
Κορυφαίος για τους Κινγκς ήταν ο Ντ΄’Αρον Φοξ με 23 πόντους και 7 ασίστ με τον Σαμπόνις να τον ακολουθεί με double double χάρη στους 15 πόντους και 17 ριμπάπουντ,
Για τους ηττημένους, ο Μπούκερ ήταν ο μοναδικός ανακριθέντας με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.
Με αυτή τη νίκη οι Κινγκς ανέβηκαν στο 12-8 και την 6η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, μία πάνω από αυτή των Σανς που έχουν δύο αγώνες περισσότερους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φοίνιξ Σανς δεν είχαν τη διάθεσή τους τον Κέβιν Ντουράντ και τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος λείπει εδώ και καιρό και αναμένεται να απουσιάσει κι άλλο.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.