Την ερχόμενη Κυριακή (26/11) η Μπέτις υποδέχεται την Λας Πάλμας σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους «Βερδιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μεγαλώσουν τη διαφορά τους από την ομάδα από τις Κανάριες νήσους.
Όμως αυτή η αναμέτρηση, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπέτις, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θεωρεί ότι είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Ετοιμος για την πρώτη του συμμετοχή με τους Βερδιμπλάνκος ο Σωκράτης
Επίσης, ο Χιλιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Σωκράτη, καθώς θέλει να ξεκουράσει τον Πετσέλα, ο οποίος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις και έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Τι αναφέρουν στην Ισπανία
Ο Σωκράτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπέτις στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν έκπληκτοι με τη φυσική κατάσταση του 35χρονου άσου, αν και έχει καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος δεν πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στη Λας Πάλμας, τότε το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με την Αλμερία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.