Την ερχόμενη Κυριακή (26/11) η Μπέτις υποδέχεται την Λας Πάλμας σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους «Βερδιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μεγαλώσουν τη διαφορά τους από την ομάδα από τις Κανάριες νήσους.
Όμως αυτή η αναμέτρηση, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπέτις, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θεωρεί ότι είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Ετοιμος για την πρώτη του συμμετοχή με τους Βερδιμπλάνκος ο Σωκράτης
Επίσης, ο Χιλιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Σωκράτη, καθώς θέλει να ξεκουράσει τον Πετσέλα, ο οποίος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις και έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Τι αναφέρουν στην Ισπανία
Ο Σωκράτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπέτις στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν έκπληκτοι με τη φυσική κατάσταση του 35χρονου άσου, αν και έχει καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος δεν πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στη Λας Πάλμας, τότε το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με την Αλμερία.
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.
Η 9η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο κατάφατσα με τον υποβιβασμό – Το 45% που «πνίγει» την Τότεναμ και όσα… έκανε μαζί για την φέρουν στην πιο δεινή θέση της σύγχρονης ιστορίας της