Εύβοια: Εντυπωσιακός στολισμός σπιτιού με 6.000 λαμπάκια – Ο λόγος που συγκινεί
«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται στη ζωή... Ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα», εξομολογείται η κυρία Σπυριδούλα
Κάθε χρόνο, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, και τα σπίτια και οι πόλεις φορούν τα γιορτινά τους, πολλοί είναι οι στολισμοί που ξεχωρίζουν.
Η περίπτωση όμως της κυρίας Σπυριδούλας από το χωριό Βέλος της Εύβοιας είναι ιδιαίτερη. Η ίδια έχει ήδη στολίσει το σπίτι της από τις αρχές Νοεμβρίου και μάλιστα με… 6.000 λαμπιόνια.
«Με ενδιαφέρει να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας»
Όπως δηλώνει, εκείνη δίνει κάθε χρόνο το σήμα για τον στολισμό της γειτονιάς, ενώ δεν σκέφτεται καν τον λογαριασμό της ΔΕΗ που θα έρθει «τσιμπημένος».
Μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών, η κυρία Σπυριδούλα, λέει μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι όσο θυμάται τον εαυτό της, στολίζει πάντα.
«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται στη ζωή»
«Ήταν και παραμένει η χαρά της οικογένειας. Τώρα επιβάλλεται ακόμα περισσότερο για τα εγγόνια. Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου στο χωριό. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι», τονίζει χαρακτηριστικά.

Το εξωτερικό του σπιτιού, στολισμένο για τα Χριστούγεννα
Στη συνέχεια, συγκινεί εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο έχει καθιερώσει τον συγκεκριμένο εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της.
Η ίδια εξομολογείται ότι έχει να κάνει με την απώλεια του συζύγου της, που επιθυμούσε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα.
«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται στη ζωή. Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντε Bίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα. Έχω υποσχεθεί, με τον τρόπο μου να το πετύχω αυτό κάποια στιγμή, ώστε όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει. Αυτή είναι μία ενδόμυχη επιθυμία μου. Θα συνεχίσω να στολίζω όσο μπορώ», λέει με συγκίνηση και αναφέρει ότι ο στολισμός συνεχίζεται.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442