Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Νεαρός ρώτησε 20χρονο «πού πας εσύ;» και του επιτέθηκε με μαχαίρι

Εύβοια: Νεαρός ρώτησε 20χρονο «πού πας εσύ;» και του επιτέθηκε με μαχαίρι

Ακολούθησε συμπλοκή όταν το θύμα του απάντησε «τι σε ενδιαφέρει εσένα πού πηγαίνω εγώ;» - Πληροφορίες ότι ο δράστης διέφυγε στην Χαλκίδα

Απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αλιβέρι Ευβοίας, όταν 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε έναν 20χρονο μες στη μέση του δρόμου!

Ο λόγος όμως της επίθεσης κάνει ακόμη πιο παράξενη την υπόθεση, καθώς όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος δράστης ρώτησε τον 20χρονο: «Πού πας εσύ;».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από το σημείο της επίθεσης, που επικαλείται το evima.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) θύμα και δράστης διέσχιζαν τον πεζόδρομο του οικισμού, όταν οι δρόμοι τους συναντήθηκαν. Τότε ήταν που ο 25χρονος ρώτησε το θύμα του με επιτακτικό ύφος «Πού πας εσύ;». Αποτέλεσμα ήταν εκείνος να του απαντήσει: «Τι σε ενδιαφέρει εσένα πού πηγαίνω εγώ», μιας και ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.

Αυτή ήταν και η αφορμή της επίθεσης του 25χρονου, ο οποίος άρχισε να χτυπά με μπουνιές το μικρότερό του αγόρι. Ο 20χρονος στην προσπάθειά του να αμυνθεί, τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του – εκείνη μάλιστα ήταν και η στιγμή που τον είδε να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, για να του επιτεθεί.

Περαστικοί καλούσαν σε βοήθεια και τους φώναζαν να σταματήσουν.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη με το μαχαίρι τρέχοντας μακριά, ενώ ο δεύτερος φοβούμενος ότι θα έφτανε η αστυνομία εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες ότι ο δράστης διέφυγε στην Χαλκίδα

Πράγματι, άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εντοπίστηκε αργά το απόγευμα στην Χαλκίδα.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα και κατά το παρελθόν.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024