Τραυματισμούς και συλλήψεις είχε το βράδυ της Τρίτης (07/11) στη Νάπολη, καθώς οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου και Ιταλοί αστυνομικοί ήρθαν σε συμπλοκή με σκοπό να αποτραπεί κάποια συνάντηση με οπαδούς της Νάπολι.
Σκηνές χάους με επεισόδια συνέβησαν στη Νάπολη από οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου και της αστυνομίας λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League.
Χαμός στη Νάπολη με πολύ ξύλο
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χειρότερα αποτράπηκαν από την αστυνομία, αφού οι οπαδοί της Νάπολι δεν συναντήθηκαν με εκείνους των Γερμανών.
Από εκεί και πέρα, ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν υλικές ζημιές, έντεκα συλλήψεις οπαδών της Ουνιόν, αλλά και τραυματίες, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος