Σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε απόλυτα, η Νάπολι επικράτησε 2-0 στο Σαλέρνο της ουραγού Σαλερνιτάνα, για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της κατάταξης, εν αναμονή του αγώνα της Αταλάντα με την Ιντερ.
Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν νωρίς (13΄) με τον Ρασπαντόρι και έχασαν σωρεία ευκαιριών, πριν «σφραγίσει» το αποτέλεσμα ο Ελμάς στο 82΄.
Επαγγελματική νίκη για τους πρωταθλητές Ιταλίας, που πέρασαν εύκολα από το Σαλέρνο
Οι περσινοί πρωταθλητές επικεντρώνονται πλέον στο ματς της Τετάρτης (8/11) με την Ουνιόν Βερολίνου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», όπου μπορούν να «καπαρώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του Champions League.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα πραγματοποιούνται επίσης οι αναμετρήσεις Αταλάντα – Ιντερ και Μίλαν Ουντινέζε, αύριο γίνονται τέσσερα παιχνίδια ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (6/11), όπου υπάρχουν επίσης δύο αναμετρήσεις.
Ο επικεφαλής των Άγγλων διαιτητών, απολογήθηκε στην διοίκηση των reds για την σκανδαλώδη απόφαση του διαιτητή, Μίκαελ Σάλισμπερι να μετρήσει το γκολ του Κούνια