Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις τις οποίες θα δώσουν τα «Λιοντάρια» το προσεχή Μάρτιο.
Όπως έγινε γνωστό η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στις 23 Μαρτίου, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.
Τελευταία φορά βρέθηκαν αντιμέτωπες το 2002
Αυτή τη στιγμή, οι δύο χώρες βρίσκονται στο Νο3 και στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αυτός θα είναι ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας μετά το 2017. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε επίσημη αναμέτρηση ήταν το 2002 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.
Τρεις μέρες πριν το Αγγλία – Βέλγιο
Μάλιστα, τρεις μέρες αργότερα (26/3) η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ θα αντιμετωπίσει και την Εθνική ομάδα του Βελγίου στο ίδιο γήπεδο, σε ακόμα ένα δυνατό τεστ για τους Άγγλους πριν από το EURO.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Αγγλία έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του EURO 2024 τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ η Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι θα συμμετάσχει στο Copa America το οποίο θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ.
Ενα πολύ σπουδαίο φιλικό, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Ενα ματς στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο υπερδυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.