Μιζούρι: Σε διαθεσιμότητα και δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο λόγω OnlyFans
Πρόκειται για τη δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο που πιάστηκε να έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.
Μία ακόμη δασκάλα στις ΗΠΑ έχασε τη δουλειά της στο ίδιο σχολείο στο Μιζούρι.
Η 31χρονη Megan Gaither, δασκάλα αγγλικών αλλά και προπονήτρια της ομάδας τσιρλίντινγκ του Σεντ Κλερ, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου πως κάποια παιδιά τής άφησαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης όπου διδάσκει, στο οποίο έγραφαν πως ξέρουν ένα μυστικό της.
Το μυστικό είναι πως η 31χρονη δασκάλα που είναι παντρεμένη, διαθέτει… λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο ποστάρει προσωπικές ερωτικές στιγμές, προκειμένου να ανεβάσει το εισόδημά της.
Μία συνάδελφός της από το ίδιο σχολείο, η Brianna Coppage, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό μαζί με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε
Η αντίδραση της διοίκησης του σχολείου ήταν να τη θέσει σε υποχρεωτική άδεια, έως ότου αποφασίσει οριστικά αν θα κρατήσει τη δουλειά της ή όχι.
Το απίστευτο είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο που πιάστηκε να έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.
«Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα» ανέφερε σε τοπικό μέσο η 31χρονη, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και αυτό τη βοήθησε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια.
Μία συνάδελφός της από το ίδιο σχολείο, η Brianna Coppage, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό μαζί με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε. Από το σχολείο έβγαζε 42.000 ετησίως, ενώ από τον λογαριασμό στο OnlyFans έφτασε να βγάλει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια για ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της.
Η Megan Gaither και η Brianna Coppage έχουν μοιραστεί και προσωπικές στιγμές στα σόσιαλ.
View this post on Instagram
Βέβαια, παρά το γεγονός ότι εργάζονταν στο ίδιο σχολείο η Coppage και η Gaither είπαν ότι δεν ήξεραν η μία για την άλλη ότι είχαν λογαριασμό στο OnlyFans.
Η Gaither μιλώντας σε τοπικό Μέσο, είπε πως γρήγορα έφτασε τους 1.500 συνδρομητές, αλλά κάποιοι από τους μαθητές της ανακάλυψαν τον λογαριασμό της. Αν και η ίδια φρόντισε να κρύβει το πρόσωπό της στις ερωτικές σκηνές, κάποιοι μαθητές την αναγνώρισαν εξαιτίας ενός ρούχου που έκανε το λάθος να φορέσει και στο σχολείο, ενώ το είχε χρησιμοποιήσει και σε ένα από τα επίμαχα βίντεο.
«Λατρεύω τη δουλειά μου και τους μαθητές μου. Αυτοί με έκαναν να λέω πως θα περάσω 30 χρόνια στο σχολείο, αλλά νιώθω πως τους εγκαταλείπω τώρα. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα τους δω ποτέ» είπε η 31χρονη δασκάλα, η οποία σκοπεύει να διατηρήσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442