Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρανς μοντέλο του Onlyfans - Αυτή είναι η θαυμάστρια που «παρενόχλησε» τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Τρανς μοντέλο του Onlyfans – Αυτή είναι η θαυμάστρια που «παρενόχλησε» τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Έχει λογαριασμό στο Onlyfans και έχει συμμετάσχει σε καλλιστεία για διεμφυλικές γυναίκες

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής από μία γυναίκα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, όταν ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, που ονομάζεται Mia Karolys, είναι τρανς μοντέλο, με συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για διεμφυλικά μοντέλα, Miss International Queen 2019, εκπροσωπώντας το Εκουαδόρ με το όνομα Mia Isabella Maquilón. Eπίσης, είναι μοντέλο του Onlyfans.

Μιλώντας για το εν λόγω περιστατικό ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο «Πρωινό» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου χαρακτήρισε όσα συνέβησαν με τη γυναίκα, «σεξουαλική παρενόχληση». Από τη μεριά της και η ίδια έκανε δηλώσεις, τονίζοντας στο «Super Κατερίνα» ότι «είχε πιει δέκα ποτά και δεν θυμόταν τίποτα».

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε για το ατυχές περιστατικό, αναφέροντας ότι δεν θυμάται τίποτα λόγω μέθης. «Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια μόνο για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη».

Το επίμαχο βίντεο

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης ♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

Ποια είναι η Μia Karolys

Η Μia Karolys, όπως είναι το όνομά της, έχει «κατακλύσει» το TikTok με τα πλάνα από τις άβολες κινήσεις της πάνω στο σώμα του τραγουδιστή, δεν είναι άγνωστη στα μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για τρανς μοντέλο, που εκπροσώπησε το Εκουαδόρ στα καλλιστεία για διεμφυλικά μοντέλα, «Miss International Queen 2019», ενώ έχει και λογαριασμό στο Onlyfans με όνομα χρήστη Bellamontiel. Παράλληλα βίντεο της πορνοστάρ βρίσκονται σε πολλές πλατφόρμες με ερωτικό περιεχόμενο.

«Άρχισα να κάνω μόντελινγκ πριν από τη μετάβασή μου από άντρας σε γυναίκα. Σπούδασα στις καλύτερες σχολές μόντελινγκ στο Εκουαδόρ όταν ήμουν 13 ετών, οπότε στα 18 μου, όταν έκανα τη φυλομετάβαση, έγινα το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που περπάτησε σε γυναικείες πασαρέλες» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μia Karolys διατηρεί δικό της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας με κοσμήματα, ενώ είναι αρκετά ενεργή και στα social media.

Το προφίλ της στο Instagram μετρά πάνω από 44.000 ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται συχνά περιεχόμενο από την καθημερινότητά της, ως μοντέλο, όσο και ως επιχειρηματίας.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει μέσα από τον λογαριασμό της και το viral βίντεο με την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη, το οποίο και συνόδευσε με ένα απολογητικό μήνυμα.

«Περνάω δύσκολες στιγμές»

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά το περιστατικό, η ίδια αναφέρει: «Δεν θέλω τα πράγματα να κλιμακωθούν περισσότερο! Περνάω δύσκολες στιγμές τώρα, η ζωή μου δεν είναι καλά, παλεύω με την κατάθλιψη ήθελα απλά να χορέψω και να διασκεδάσω μόνο για ένα βράδυ! Λυπάμαι».

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με τη θαυμάστρια. «O κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μη δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα.

Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους, όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στη συνέντευξή του.

«Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, ενώ απάντησε πως δέχεται τη συγγνώμη της κοπέλας, η οποία -μεταξύ άλλων- δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα από τη βραδιά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024