Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το viral βίντεο με τον Κακουριώτη κάνει χαμό στα social media

Το viral βίντεο με τον Κακουριώτη κάνει χαμό στα social media

Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο με τον Κακουριώτη επί σκηνής να αποφεύγει την άκρως διαχυτική συμπεριφορά μιας γυναίκας έχει γίνει viral στα social media.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που ένα βίντεο στο TikTok κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό να παίρνει θέση στα social media. «Όταν δέχεσαι πέσιμο πάνω στην πίστα και ζητάς βοήθεια!» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο με τον Βαγγέλη Κακουριώτη που έγινε viral μέσα σε λίγες στα social media.

Στo viral βίντεο βλέπουμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη να τραγουδά επί σκηνής και μία γυναίκα να τον φέρνει σε υπερβολικά δύσκολη θέση με τη διαχυτική της συμπεριφορά.

Ο τραγουδιστής αντιδρά αμήχανα, με πολλά από τα σχόλια χρηστών που είδαν το viral βίντεο να κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση.

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης ♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

Χαμός στα σχόλια του viral βίντεο

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για το περιστατικό, με κάποιους να λένε για μέλλουσα νύφη που έκανε το bachelor party της στο μαγαζί και άλλους να αναφέρουν πως πρόκειται για τραγουδίστρια με την οποία συνεργάζονται. Δεν είναι πάντως γνωστό αν γνωρίζονται οι δυο τους.

Θα φώναζα αστυνομία να την πάνε μέσα για παρενόχληση… γιατί και οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες

«Θα φώναζα αστυνομία να την πάνε μέσα για παρενόχληση…γτ κ οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες.μη λένε μόνο για τους άντρες.ξεφτιλα!», σχολίασε μία χρήστης στο TikTok, με άλλον χρήστη να αναφέρει πως η κοπέλα το τερμάτισε. «Παίδες όλοι έχουμε κάνει μεγάλα λάθη στο πιωμα πάνω αλλά αυτή το τερμάτισε κ δεν βρέθηκε κάποιος να την προστατεύσει από τον εαυτό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα φαίνεται να έχει πιει αρκετά. Σε ένα σημείο φαίνεται να προσπαθεί να τον φιλήσει, ενώ εκείνος την απομακρύνει ευγενικά, ενώ σε άλλη στιγμή φαίνεται να του κάνει έναν αισθησιακό χορό. Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έριξαν το φταίξιμο στο άφθονο αλκοόλ, με άλλους να σημειώνουν πως οι αντιδράσεις θα ήταν διαφορετικές αν γινόταν το ίδιο από άντρα σε γυναίκα.

«Αυτό δεν είναι «πέσιμο», ούτε «τρολιά». Είναι σεξουαλική παρενόχληση»

Με tweet της η Ελένη Χρονοπούλου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που βρήκε το θάρρος να καταγγέλει τη σωματική και σεξουαλική της κακοποίηση από τον Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε πως «δεν είναι πέσιμο, ούτε τρολιά, είναι σεξουαλική παρενόχληση», κάνοντας retweet το βίντεο.

Άφθονο αλκοόλ, bachelor party ή στημένο σκηνικό;

Σύμφωνα με σχόλια χρήστη κάτω από το βίντεο στο TikTok, η ακραία διαχυτική συμπεριφορά της κοπέλας ενόχλησε τόσο τον τραγουδιστή (στον οποίο διαβάζουμε πως έκανε και άλλο love attack) όσο και θαμώνες στους οποίους φαίνεται να συμπεριφέρθηκε αναλόγως. «Εγώ το είδα live και ήταν πολύ χειρότερο απ’ ό,τι φαίνεται» σχολίασε άλλη χρήστης στο TikTok, με άλλους να μη εικάζουν πως πρόκειται για στημένο περιστατικό.

Σε άλλα σχόλια, γυναίκες γράφουν πως ποτέ δεν θα έβρισκαν το θάρρος να φλερτάρουν τόσο έντονα και άνδρες φαίνεται να πιστεύουν πως «δεν τον χάλασε τον Κακουριώτη». «Ναι τον χάλασε τώρα θέλετε να μου πείτε» σχολίασε κάποιος, με τους περισσότερους να τρολάρουν το περιστατικό.

«Του κακόπεσε» σχολίασε άλλος χρήστης, με κάποιον να σκέφτεται την επόμενη μέρα για τη γυναίκα και τις αντιδράσεις που θα έχουν δει όλοι το βίντεο. Αρκετοί ήταν οι χρήστες που σημείωσαν πως οι αντιδράσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι των δύο «πρωταγωνιστών» του βίντεο που έβαλε φωτιά στα social media τις τελευταίες ώρες.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024