Tο ατύχημα συνέβη περίπου στις 20:00 της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, όταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, μια νταλίκα προσέκρουσε σε άλλη σταθμευμένη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου απεγκλώβισαν τον τραυματία άνδρα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Προμαχώνα
Ως αποτέλεσμα του τροχαίου η Εγνατία οδός έκλεισε στο αριστερό ρεύμα και απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου απεγκλώβισαν τον τραυματία άνδρα. Ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, έχοντας τις αισθήσεις του.
Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τραυματισμένου άνδρα από φορτηγό και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στον Προμαχώνα Σερρών. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.