Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιόνια Οδός: Αυτοκίνητο «τούμπαρε» μέσα σε τούνελ - Δείτε βίντεο

Ιόνια Οδός: Αυτοκίνητο «τούμπαρε» μέσα σε τούνελ – Δείτε βίντεο

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά - Και δεύτερο τροχαίο την ίδια ημέρα με ανατροπή νταλίκας, που στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες

Αυτοκίνητο τούμπαρε το απόγευμα της Κυριακής (22/10) μέσα στο τούνελ της Κλόκοβας στην Ιόνια Οδό, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν ελαφρά.

Για το πώς έγινε το παράξενο τροχαίο ατύχημα, σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και στη συνέχεια τους μετέφερε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών.

Παράλληλα, στη σήραγγα έφτασε και η Τροχαία μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου που έχει σταθμό στην Κλόκοβα όπως μεταδίδει το nafpaktianews.gr.

Δεύτερο τροχαίο την ίδια μέρα με ανατροπή νταλίκας στην Ιόνια Οδό

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιόνια Οδό στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας, η οποία στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η Ιόνια Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συμφωνά με το arta2day.gr, η νταλίκα ήταν φορτωμένη με φρούτα. Από την ανατροπή ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος, έχοντας τις αισθήσεις του, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως είπε ο ίδιος ο οδηγός, στη θέση του συνοδηγού ήταν ο πατέρας του.

Ταυτόχρονα, στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στην νταλίκα, όταν εξετράπη της πορείας της.

Έκλεισε η Ιόνια Οδός

Θυμίζεται ότι με αφορμή την ανατροπή της νταλίκας διεκόπη το απόγευμα η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε στη συνέχεια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη προσωρινά από παρακαμπτήριους δρόμους με την βοήθεια ανδρών της Τροχαίας που διευκόλυνε τους οδηγούς, μέχρι η Πυροσβεστική να απομακρύνει το βαρύ όχημα από το σημείο.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024