Το All-Star Game του ΝΒΑ επιστρέφει στην αρχική του μορφή αυτή τη σεζόν στην Ινδιανάπολη, ανακοίνωσε η λίγκα την Τετάρτη.
Στο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Gainbridge Fieldhouse, θα συμμετέχουν μια ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας και μια ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας, που θα περιλαμβάνει 12 παίκτες από κάθε Περιφέρεια.
Οι φετινός αγώνας του All Star Game θα είναι ξανά «Ανατολή vs Δύση», ενώ δεν θα υπάρχει ο στόχος του 4ου δωδεκάλεπτου
Αυτή η αλλαγή θα τερματίσει το ντραφτ του All-Star που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες έξι σεζόν και οι αρχηγοί θα καθοριστούν μέσω ψηφοφορίας για τους πέντε βασικούς κάθε ομάδας από τους οπαδούς.
«Το θέμα φέτος είναι »επιστροφή στο μπάσκετ»», είπε ο επίτροπος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ στους δημοσιογράφους την Τετάρτη.
Επίσης, δεν θα υπάρχει πλέον στόχος στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, με το παιχνίδι να επιστρέφει σε έναν τυπικό αγώνα τεσσάρων δωδεκαλέπτων.
«Εξετάζουμε κάποιες πιθανές αλλαγές στo format», δήλωσε ο Σίλβερ στην εκπομπή του ESPN, «First Take» την περασμένη εβδομάδα. «Ίσως μια επιστροφή σε κάτι πιο παραδοσιακό όσον αφορά στο πώς παρουσιάζονται οι ομάδες».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.