Την ξεκάθαρη άποψη του πως το ντέρμπι του Φαλήρου πρέπει να συνεχιστεί εξέφρασε στα αποδυτήρια ο Φάμπιο Μαρέσκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιταλός διαιτητής ανέφερε πως δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψη του αναφορικά με τον τρόπο που ο Χουάνκαρ βρέθηκε πεσμένος στο χορτάρι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, άρα ότι δεν υπάρχει λόγος διακοπής.
Ο Παναθηναϊκός είναι που επί της ουσίας επιμένει να μην συνεχιστεί το ματς. Μόνο που αυτό προφανώς είναι θέμα δικό του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.