Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: «Καθάρισε» ο Οζντόεφ

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: «Καθάρισε» ο Οζντόεφ

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Οζντόεφ πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και μείωσε στο -2 από την κορυφή της Super League.

O ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οζντόεφ που σημείωσε από ένα γκολ στο κάθε ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-0 και μείωσε την απόστασή του από την κορυφή της Super League.

Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του Ρώσου μέσου με την φανέλα του Δικεφάλου, με το δεύτερο να έρχεται με ανάποδο ψαλίδι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι για να καταφέρει να προηγηθεί από νωρίς, όμως ο Ατρόμητος μπόρεσε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Ατρομήτου κέρδισε έμμεσο φάουλ μέσα στη μικρή περιοχή στο 10ο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Τάισον, μετά από στρώσιμο του Σαμάτα, σταμάτησε στου τείχος που είχαν δημιουργήσει οι φιλοξενούμενοι.

Ο Βέργος από πλευράς φιλοξενούμενων έκανε το πρώτο σουτ με τον Κοτάρσκι να αποκρούσει σταθερά στο 21’.

Η πρώτη σοβαρή απειλή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 25’,  με τον Σάστρε να σουτάρει δυνατά εκτός περιοχής και τον Τσιντώτα να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Η πίεση εντάθηκε με τον «Δικέφαλο» να κερδίζει πολλαπλά κόρνερ μετά το 30’, με τον Σαμάτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, από εκτέλεση κόρνερ, με τη μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ.

Ο Σάστρε απείλησε εκ νέου με σουτ, στο 43’ από πιο κοντινή απόσταση, αυτή τη φορά, με τον Τσιντώτα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε, με τον Οζντόεφ να κάνει μία πολύ δυνατή κεφαλιά, ερχόμενος από την πίσω ζώνη αμαρκάριστος για να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου για το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις από το πρώτο στο ξεκίνημά του, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει γρήγορα το 2-0.

Ο Ντεσπότοφ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ και τους αμυντικούς του Ατρομήτου να διώχνουν πάνω από τη γραμμή.

Ο Οζντόεφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή για να πάρει το ριμπάουντ και με ανάποδο ψαλίδι να κάνει το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 2-0.

Ο Ρώσος πέτυχε και 3ο γκολ στο 62′, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σαμάτα στην αρχή της φάσης, ενώ ο «Δικέφαλος» είδε ακόμη ένα γκολ του, από κεφαλιά του Μπράντον Τόμας να ακυρώνεται ξανά για οφσάιντ στο 84ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη να είναι σε εξέλιξη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μείωσε από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να παραμένει στους 3 βαθμούς και την προτελευταία θέση της κατάταξης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83’ Βιεϊρίνια) Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (69’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76’ Τόμας).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Τσακμάκης (54’ Γιουπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76’ Αθανασίου), Γκονζάλες (70’ Ερλινμαρκ), Κούντε (70’ Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76’ Αντζιελένσκι), Βαλένσια.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024