Χανιά: Στη ΜΕΘ μωρό 9,5 μηνών έπειτα από πτώση
Το αγοράκι ήταν σε λήθαργο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις 9,5 μηνών μετά από πτώση, όπως είπε η μητέρα του στους γιατρούς.
Οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος, διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγοράκι ήταν σε λήθαργο.
Αμέσως το μετέφεραν στην χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε από έμπειρη ομάδα γιατρών, καθώς μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα.
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του
Μετά την επέμβαση το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, οι οποίοι κρίνουν την κατάσταση του σταθερή.
Παιδάκι ενός έτους έπεσε στο κενό από ξενοδοχείο
Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό πτώσης παιδιού στο κενό την τελευταία εβδομάδα καθώς το απόγευμα της Δευτέρας ένα κοριτσάκι περίπου 1 έτους, έπεσε από μεγάλο ύψος σε ξενοδοχείο στις Γούβες Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του παιδιού» συνοδεία γιατρού, που παρέλαβε το κοριτσάκι για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο του ΠΑΓΝΗ.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Το κοριτσάκι υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Aπεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις φορολογικές υπηρεσίες
- Κικίλιας: «Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας»
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
- Θεσσαλονίκη: Γονείς πλήρωσαν τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν τα παιδιά τους σε δύο νηπιαγωγεία – Δείτε το ποσό
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442