Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής στα δύο τουρνουά που θα δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Πρώτο χρονικά του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στη Ρόδο, με αντίπαλες ομάδες τη Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη στις 15/9, αλλά και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Κάτας στις 17/9.
Επόμενοι τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν οι «Πράσινοι» είναι το καθιερωμένο πλέον «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, με αντιπάλους τις Παρτιζάν, Ανατολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.
Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών ο κόουτς Αταμάν και ο Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι έχουν μεταβεί στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες της Euroleague, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη στη χθεσινή προπόνηση διάστρεμμα και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας αποθεραπεία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.
Ο Ηρακλής επικράτησε στοn αγώνα - φιέστα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 και έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 με «τρίποντο». Στη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε του Αστέρα Β με 3-0