Η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον είμαστε στον… δρόμο για την ολοκλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε την τελική κατάταξη σε τέσσερις ομίλους, με τον έναν εξ αυτών (4ο) να ενδιαφέρει άμεσα την Εθνική μας ομάδα.
Κι αυτό γιατί θα ξεκαθαρίσει ποια χώρα θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην περίπτωση που επικρατήσει της Νέα Ζηλανδίας και πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Συνεπώς το Μαυροβούνιο-Λιθουανία αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον.
Η Γερμανία θέλει να κάνει το 3/3 αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία (5ος Όμιλος), ενώ στο ίδιο γκρουπ Αυστραλία και Ιαπωνία δίνουν μάχη επιβίωσης σε έναν πραγματικό «τελικό», με το νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση και τον ηττημένο να συνεχίζει στο 17-32.
Η νέα γκέλα των «κόκκινων» οδήγησε σε ξέσπασμα των οπαδών της πρωταθλήτριας Αγγλίας, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να χάνει την… μπάλα και τον πρώην κάπτεν των «κόκκινων» να κάνει λόγο για «μη αποδεκτά αποτελέσματα»
Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε πολύ να κερδίσει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ και ο Εργκίν Αταμάν άφησε αιχμές προς κάποιους παίκτες του, τονίζοντας πως θα μπουν στο «περιθώριο».