Μειώθηκε η ποινή του Ανιέλι για το σκάνδαλο με τα παραποιημένα στοιχεία
Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Αντρέα Ανιέλι.
Η επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί τον Ιούλιο στον πρώην πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, για τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η προσφυγή του «ισχυρού άνδρα» των «μπιανκονέρι» έγινε εν μέρει δεκτή από την επιτροπή, η οποία μείωσε την ποινή αποκλεισμού του από 16 μήνες σε δέκα και το πρόστιμο από 60.000 σε 40.000 ευρώ.
Η υπόθεση κόστισε στη Γιουβέντους την αφαίρεση δέκα βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα της Serie A, υποχρεώνοντάς την να περιοριστεί στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης.
Παράλληλα, κατόπιν συμβιβασμού με την UEFA, η «Γηραιά Κυρία» τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με συνέπεια να μην μετάσχει στο φετινό Europa Conference League, όπως είχε δικαίωμα.
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442