Έκλεβε – επί καθημερινής βάσης και για δύο μήνες – δοχεία με τυρί φέτα από την εταιρία όπου εργαζόταν, μέχρι που ο εργοδότης του τον έπιασε στα «πράσα». Σε βάρος του πρώην πλέον υπαλλήλου εταιρίας παρασκευής τυροκομικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε δικογραφία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σε ανακριτή.
Το κατηγορητήριο του καταλογίζει υπεξαίρεση, σε βαθμό κακουργήματος, άνω των 120.000 ευρώ.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων.
«Αρνήθηκε την ποσότητα»
Ο κατηγορούμενος, ηλικίας περίπου 50 ετών, φέρεται να συμφώνησε με τον πρώην εργοδότη του να τον αποζημιώσει για το ποσό των 30.000 ευρώ. Ο ίδιος δεν αμφισβήτησε την πράξη, αλλά αρνήθηκε την ποσότητα και κατ’ επέκταση το ύψος της ζημιάς.
«Θα έπρεπε να φεύγω κάθε μέρα με παλέτες δοχείων» φέρεται να απολογήθηκε, αρνούμενος το ποσό της υπεξαίρεσης που του αποδίδεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επικαλέστηκε προβλήματα εθισμού στον τζόγο για να δικαιολογήσει την πράξη του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.