Βύρωνας: Θρίλερ με τον θάνατο της 60χρονης που την κατασπάραξε πίτμπουλ
Το πίτμπουλ ήταν του γιου της που είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα της μητέρα του - Γιατί το έδεναν στο μπαλκόνι
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Βύρωνα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο από επίθεση πίτμπουλ.
Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διενεργηθεί τελικά αύριο Δευτέρα και όχι σήμερα δίνοντας παράταση στο θρίλερ.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρή από τον 29χρονο γιος της, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Τα αίτια θανάτου
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι η 60χρονη έφερε εμφανή τραύματα από δαγκώματα σκύλου στο πρόσωπο.
Ωστόσο δεν μπορούσε να διακριβωθεί αν τα τραύματα ήταν προθανάτια ή μεταθανάτια. Αν δηλαδή η γυναίκα για κάποιο λόγο έχασε τη ζωή της, ίσως από παθολογικά αίτια, και στη συνέχεια της επιτέθηκε ο σκύλος, ή τα τραύματα που εντόπισε ο ιατροδικαστής από τον σκύλο προκάλεσαν τον θάνατο της γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος είχε επιστρέψει πρόσφατα και έμενε στο διαμέρισμα της 60χρ0νης μητέρας του.
Ο σκύλος του γιου της
Μαζί του είχε φέρει και το πίτμπουλ. Όπως λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας το σκυλί το έδεναν στο μπαλκόνι αφού η γυναίκα φοβόταν μην επιτεθεί σε ένα δεύτερο μικρό σκυλί που είχε.
Μάλιστα ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν ότι πολλές φορές άκουγαν το πίτμπουλ που γαύγιζε ωστόσο το είχαν δει ήρεμο όταν ο 29χρονος το έβγαζε βόλτα.
Ο 29χρονος που ειδοποίησε την Αστυνομία παραδέχθηκε ότι σκύλος ήταν δικός του και γι’ αυτό σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και με προφορική εντολή ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
- Ξέρω τι θα κάνεις το βράδυ: Η συνήθεια για ένα καλύτερο πρωινό
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)






















































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442