Ο Φαν Ντερ Σαρ βγήκε από εντατική κι έστειλε το πρώτο του μήνυμα
Ο Φαν ντερ Σαρ βγήκε από την εντατική και λίγη ώρα αργότερα έστειλε το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ βγήκε απ’ την εντατική μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες ημέρες (εγκεφαλική αιμορραγία) κι «ανέβασε» το πρώτο του μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του ευχήθηκαν και ήταν στο πλευρό του σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, ο παλαίμαχος Ολλανδός γκολκίπερ έγραψε: «Πρώτα από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και μηνύματα υποστήριξης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου».
First of all, we want to thank everyone for all the great and supportive messages.
I’m happy to share that I’m no longer in the intensive care unit. However, I’m still in hospital. I hope to go home next week and take the next step in my recovery! pic.twitter.com/3LSNC72ki0
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.