Μετά από συνολικά τρία χρόνια απουσίας από την Μαδρίτη, ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε με κάθε επισημότητα στην Ρεάλ, έπειτα από το πέρασμα του από το ΝΒΑ και τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο 32χρονος Αργεντινός για τον οποίον είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αγωνίστηκ την περασμένη σεζόν στην Σερβία με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Τα προηγούμενα χρόνια δοκίμασε την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς και των Ντάλας Μάβερικς.
Ο Καμπάτσο υπέγραψε με την Ρεάλ συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων, μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Έχει κατακτήσει με τους «μερένχες» 11 τίτλους μετξαύ των οποίων δύο Ευρωλίγκες, τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα Σούπερ Καπ.
Συνολικά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα μετράει 8.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.