Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για τον Σλούκα, ώστε να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, λίγες ημέρες μετά το… διαζύγιο του έμπειρου γκαρντ με τον Ολυμπιακό.
Η… εκτίμηση που είχε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του εκδηλώθηκε για πρώτη φορά πριν από 4 χρόνια όταν ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε τότε, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Πράσινους.
Ήταν στο πλαίσιο του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, όταν ο 30χρονος τότε γκαρντ δήλωνε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει και σέβεται. Αυτό είναι η δική μου άποψη».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!