Η Μπαρτσελόνα έχασε 440.000 followers μετά τη δημοσίευση εικόνας με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ απώλειες ακολούθων στα social media κατέγραψαν εννέα στις δέκα ισπανικές ομάδες που ανέβασαν post για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Οι Μπλαουγκράνα είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες λόγω της πρωτοβουλίας τους να δημοσιεύσουν φωτογραφία με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είχαν τοποθετήσει στο γήπεδο «Γιόχαν Κρόιφ» στο οποίο αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα και η γυναικεία ομάδα.
Η «Μπάρτσα» έχει πάνω από 122 εκατ. followers στο Instagram, κι ενώ αυξάνονταν κατά 30.000 ημερησίως, έχασαν 306.000 σε 24 ώρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και επιπλέον 134.000 την επόμενη μέρα.
Από τις δέκα ισπανικές ομάδες που έδειξαν την υποστήριξή τους στη συλλογικότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο η Λας Πάλμας είδε τους ακολούθους της να αυξάνονται.
Αντίθετα απώλειες είχαν οι Βαλένθια, Αθλέτικ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα, Χετάφε, Θέλτα, Μαγιόρκα και Αλαβές. Αλλά μεγάλα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο απέφυγαν να ανεβάσουν post στο Instagram με μηνύματα στήριξης της συλλογικότητας ΛΟΑΤΚΙ+.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν ο Πανσερραϊκός κι ο Αστέρας σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν... βόλεψε κανέναν με την ήττα της ΑΕΛ, καθώς παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των πλέι άουτ.
LIVE: Ατρόμητος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.