Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι προέτρεψε τον άλλοτε συμπαίκτη του να φύγει από την Παρί και να πάει στη Μαδρίτη, σύμφωνα με το defensacentral.
Οι Παριζιάνοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι και να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους ή να τον κρατήσουν και του χρόνου να τον «χάσουν» χωρίς χρήματα, ως ελεύθερο.
Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη Ρεάλ, η οποία αναμένεται να προσφέρει στην Παρί 120 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, την ώρα που οι πρωταθλητές Γαλλίας αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.
«Προτιμώ να πας στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν θέλεις να πας στη Ρεάλ, κάνε το, σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ», ήταν τα λόγια του Μέσι στον Εμπαπέ, σύμφωνα με το defensacentral.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.