Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται συχνά το εστιατόριό της στο Κολωνάκι, και αποκαλύπτει τα αγαπημένα του πιάτα.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό», είπε για το εστιατόριό σου στο Κολωνάκι ότι το θεωρεί σαν το σπίτι του και ότι τρώει πάρα πολύ συχνά εκεί…
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να µας επιλέγει ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια για τα επαγγελματικά και οικογενειακά του γεύµατα. Χαίροµαι πάρα πολύ που θεωρεί το εστιατόριό µας σαν το σπίτι του.
Τι του αρέσει να τρώει συνήθως;
Αγαπάει πολύ το ψάρι και τα θαλασσινά και χαιρόµαστε κάθε φορά που µας εµπιστεύονται αυτός και η οικογένειά του.
Πώς είναι ως πελάτης;
Είναι πάρα πολύ ευγενικός, χαιρετάει όλο τον κόσµο στο εστιατόριο, συνοµιλεί µε τους άλλους πελάτες και τους ακούει µε πολύ µεγάλη προσοχή. Τα κορίτσια στη σάλα χαίρονται να εξυπηρετούν τέτοιους πελάτες.
Φαν του µαγαζιού του είναι και η σύζυγός του, Μαρέβα.
Χαιρόµαστε να την έχουµε πολύ συχνά µαζί µας. Πρωτίστως είναι πάρα πολύ ευγενική και είναι η αγαπηµένη πελάτισσα του service. Έχει µια ιδιαίτερη αδυναµία στο ψάρι και στα ελληνικά φαγητά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας