Τα «βαριά χαρτιά» του ελληνικού στίβου, μπαίνουν σήμερα (24/6) στην «μάχη» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που διεξάγεται στη Σιλέσια της Πολωνίας.
Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης και κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο, θ’ αρχίσει τις προσπάθειες του στις 16:20 το απόγευμα, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα μπει στον διάδρομο του άλματος επί κοντώ 35 λεπτά αργότερα. Παράλληλα, πολύτιμους βαθμούς για την παραμονή στην Α` κατηγορία, θα επιχειρήσουν να εισφέρουν, ο Μιχάλης Αναστασάκης στην σφυροβολία, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ με εμπόδια και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100μ με εμπόδια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!