Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντριου Τέιτ: «Χάρη σας κάνω» - Προκλητικός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη φυλακή

Άντριου Τέιτ: «Χάρη σας κάνω» – Προκλητικός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη φυλακή

Όταν ρωτήθηκε για το αν οι αμφιλεγόμενες απόψεις του για τις γυναίκες κάνουν κακό στους νέους ανθρώπους, ισχυρίστηκε ότι «πράττει υπό την εντολή του Θεού για να κάνει καλά πράγματα».

Δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο Άντριου Τέιτ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο BBC. Ο γνωστός για τις μισογυνίστικες απόψεις του influencer απέρριψε κάθε κατηγορία, που του προσάπτουν, για βιασμό, διακίνηση ανθρώπων και εκμετάλλευση γυναικών και μάλιστα στράφηκε εναντίον του τηλεοπτικού δικτύου, κατηγορώντας το πως επινόησε μία γυναίκα με το ψευδώνυμο Σόφι, που έδωσε ανώνυμη συνέντευξη στο BBC νωρίτερα φέτος.

Η εν λόγω γυναίκα, δήλωσε στην εκπομπή «File on Four» του BBC Radio 4 ότι ακολούθησε τον Τέιτ στη Ρουμανία, έχοντας πιστέψει ότι την αγαπούσε. Εκεί, την υποχρέωσαν να εργαστεί σε ιστοσελίδες κάμερας και να κάνει τατουάζ στο σώμα της το όνομα του Τέιτ.

«Σας κάνω τη χάρη με το να βρίσκομαι εδώ και σας δίνω σημασία. Σας λέω ότι αυτή η Σόφι, που έχει επινοηθεί από το BBC δεν έχει πρόσωπο και κανείς δεν ξέρει ποια είναι. Εγώ ξέρω», ανέφερε ο Τέιτ.

Η Σόφι, σύμφωνα με το BBC, βοηθάει τώρα τους Ρουμάνους εισαγγελείς στην έρευνα.

«Πράττω υπό την εντολή του Θεού»

Στη συνέχεια, ο Τέιτ ρωτήθηκε για το αν οι αμφιλεγόμενες απόψεις του για τις γυναίκες κάνουν κακό στους νέους ανθρώπους και ισχυρίστηκε ότι «πράττει υπό την εντολή του Θεού για να κάνει καλά πράγματα».

Μάλιστα, αρνήθηκε ότι χειραγωγούσε τις γυναίκες, παρότι σε έκδοση του διαδικτυακού μαθήματος προπόνησής του, στο Hustlers University, ανέφερε ότι η δουλειά του ήταν «να γνωρίσω μια κοπέλα, να βγω μερικά ραντεβού, να κοιμηθώ μαζί της, να την κάνω να με ερωτευτεί σε σημείο που να κάνει ό,τι της πω, και μετά να την βάλω σε μια κάμερα για να γίνουμε πλούσιοι μαζί».

«Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Είμαι πραγματικά μια δύναμη για το καλό στον κόσμο. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αυτό ακόμα, αλλά θα το καταλάβετε τελικά. Και πραγματικά πιστεύω ότι ενεργώ υπό την καθοδήγηση του Θεού για να κάνω καλά πράγματα και θέλω να κάνω τον κόσμο καλύτερο», αποκρίθηκε ο ίδιος.

Ερωτώμενος για τις οργανώσεις, που τον κατηγορούσαν ότι ευθύνεται για τα αυξημένα περιστατικά επιθέσεων σε κορίτσια και παρενόχλησης γυναικών εκπαιδευτικών,ξεκαθάρισε: «Ποτέ, μα ποτέ δεν ενθάρρυνα μαθητή να επιτεθεί σε δάσκαλο, άνδρα ή γυναίκα, ποτέ. Προωθώ τη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία. Είμαι αθλητής, κηρύττω την καταπολέμηση των ναρκωτικών, κηρύττω τη θρησκεία, κηρύττω την απαγόρευση του αλκοόλ, κηρύττω την απαγόρευση του εγκλήματος με μαχαίρι. Σε κάθε πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας είμαι αντίθετος».

Σε κατ΄οίκον περιορισμό

Ο γνωστός για τις μισογυνίστικες απόψεις του, Άντριου Τέιτ, συνελήφθη για πρώτη φορά μαζί με τον αδελφό του, Tristan, στο σπίτι τους στο Βουκουρέστι τον Δεκέμβριο του 2022.

Στις 31 Μαρτίου, μεταφέρθηκε από την προφυλάκιση σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από απόφαση ρουμανικού δικαστή, με τη δικαιοσύνη να αποφασίζει πως η κράτηση του θα παραταθεί για ακόμα 30 ημέρες.

Ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον των αδελφών ή των δύο Ρουμάνων συνεργατών που συνελήφθησαν μαζί τους.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς ερευνούν τα αδέρφια για τα αδικήματα του trafficking, του βιασμού και της συγκρότησης εγκληματικής συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών.

Οι δύο συνεργάτες, Georgiana Naghel και Luana Radu, μεταφέρθηκαν επίσης από τη φυλακή σε κατ’ οίκον περιορισμό στις 31 Μαρτίου.  Και οι τέσσερις διατάχθηκαν να παραμείνουν στα κτίρια όπου ζουν, εκτός αν έχουν δικαστική άδεια να φύγουν.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024