Γενηδουνιάς: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να δείξουμε τι αξίζουμε»
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρόκληση του Final 8 του Champions League του πόλο και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Ντίνος Γενηδουνιάς, έδωσε το σύνθημα.
Την Τρίτη (30/5) το πρωί, αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό το Βελιγράδι, για το Final 8 (31/05-04/06) του Champions League, η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.
Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, Ντίνος Γενηδουνιάς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
«Περιμένουμε όλη τη χρονιά να φτάσει το Final-8 και επιτέλους, είναι λίγες μέρες μακριά. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και σιγά-σιγά βάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Η ομάδα μας ακόμα δεν έχει πιάσει την υψηλότερη απόδοση και ελπίζω, να το… φυλάμε για το τέλος!
Το πρώτο παιχνίδι με την Νόβι Μπέογκραντ είναι το πιο σημαντικό. Μια νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση. Δεν είμαστε το φαβορί, το άγχος είναι με την Νόβι, που είναι και οι οικοδεσπότες, εμείς πρέπει να πάμε εκεί έτοιμοι για μια δυνατή μάχη, για να αποδείξουμε τι αξίζουμε».
Ο Ματίας Λεσόρ με ένα ιδιαίτερο story στο instagram απάντησε εμμέσως στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε όσα είπε ο γνωστός ατζέντης για το τέλος της συνεργασίας τους.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν
Το Final Four γίνεται φέτος στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τα πρώτα εισιτήρια με τις τιμές ωστόσο να έχουν ξεφύγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.