Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τη «μάχη» του Final 8 του Champions League, την Τετάρτη (31/05), αντιμετωπίζοντας την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ, με στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό.
Σε ρυθμούς… Champions League κινείται η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση των φετινών εγχώριων υποχρεώσεων τους, προετοιμάζονται με αμείωτη ένταση για το Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Βελιγράδι, όπου θέλουν να «γράψουν» ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν 2022-23.
Ο Ολυμπιακός, που διεκδικεί το τρίτο Champions League στην ιστορία του και τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο, ξεκινά τη «μάχη» του Final-8, την Τετάρτη (31/5), αντιμετωπίζοντας την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ, με στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει, την Τρίτη (30/5) το πρωί, από την Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία