Συνελήφθη 30χρονος για σεξουαλική παρενόχληση τουρίστριας στη Ρόδο
Ο κατηγορούμενος αρνείται τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας
Χειροπέδες σε έναν 30χρονο πέρασαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Ρόδου, μετά από καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας για σεξουαλική παρενόχληση ενώ η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Βάσει της κατάθεσής της, όλα όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/5) όταν εκείνη έφυγε σε κατάσταση μέθης από το μπαρ που διασκέδαζε και κάθισε σε παγκάκι της περιοχής στη Λίνδο. Εκεί ο 30χρονος την πλησίασε, άρχισε να την χαϊδεύει ενώ αφού της σήκωσε τη φούστα, έβγαλε και μια φωτογραφία με το κινητό του.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr ο 30χρονος από την πλευρά του αρνείται τα πάντα, και σημειώνει ότι απλά την πλησίασε εκεί που κάθονταν και έκλαιγε και διαπίστωσε ότι πράγματι ήταν μεθυσμένη.
Το μόνο που τη ρώτησε, είπε, ήταν αν χρειαζόταν βοήθεια.
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442