Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα του Επστάιν ο Γκέιτς: Τον απειλούσε με δημοσιοποίηση ροζ σκανδάλου

Θύμα του Επστάιν ο Γκέιτς: Τον απειλούσε με δημοσιοποίηση ροζ σκανδάλου

Στόχος του Αμερικανού, καταδικασμένου παιδεραστή, να του δώσει ο Γκέιτς χρήματα.

Όταν έσκασε η «βόμβα» του διαζυγου του Μπιλ Γκέιτς από τη σύζυγο του Μελίντα, μια από τις αιτίες που είχαν ακουστεί, πέρα φυσικά από τις δεκάδες εξωσυγικές σχέσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν και η σχέση του με τον Τζέφρι Επστάϊν.

Γιατί, τι δουλειά είχε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και διάσημος φιλάνθρωπος με έναν Αμερικανό χρηματιστή, καταδικασμένο παιδεραστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του πριν από μερικά χρόνια;

Η απάντηση δόθηκε σήμερα μέσα από ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Επστάϊν απειλούσε τον Γκέιτς με την δημοσιοποίηση μιας εξωσυγικής του σχέσης με μια παίκτρια μπριτζ, τη Μαρία Αντόνοβα, προκειμένου να επενδύσει σε ένα φιλανθρωπικό ταμείο δικών του ενδιαφερόντων το 2013.

Η παράνομη σχέση

Ο Γκέιτς, γνωστός λάτρης του μπριτζ, συνάντησε την Αντόνοβα σε ένα τουρνουά και ξεκίνησε αμέσως μια ερωτική σχέση μαζί της. Ο Επστάϊν ήρθε σε επαφή μαζί της τρία χρόνια αργότερα, όταν εκείνη ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα, για την ακρίβεια 500.000 δολάρια, για να φτιάξει μια online πλατφόρμα μπριτζ με την ονομασία BridgePlanet. Χρήματα μπορεί να μην της έδωσε, αλλά της πλήρωσε τα μαθήματα σε μια σχολή πληροφορικής.

Η απειλή τέθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Αμερικανός χρηματιστής έστειλε στον συμπατριώτη του και διάσημο επενδυτή μήνυμα με το οποίο του ζητούσε τα χρήματα γι’ αυτά τα μαθήματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνώριζε την πραγματική φύση της σχέσης του με την Αντόνοβα.

Ο Γκέιτς είπε ότι ποτέ του δεν πλήρωσε αυτά τα χρήματα. «Ο κ. Γκέιτς ποτέ δεν είχε οικονομικές συνδυαλλαγές με τον Επαστάιν. Όπως έχει πει ο Μπιλ στο παρελθόν, ήταν λάθος που τον συνάντησε έστω και μια φορά», ανέφερε ο εκπρόσωπος του στην εφημερίδα Daily Mail.

«Ο κ. Γκέιτς συνάντησε τον Επστάϊν αποκλειστικά και μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχοντας αποτύχει να προσελκύσει την προσοχή του κ. Γκέιτς σε αυτά τα ζητήματα, ο Επστάϊν προσπάθησε ανεπιτυχώς να χρησιμοποιήσει μια παρελθοντική του σχέση», εξήγησε ο προαναφερόμενος στη βρετανική εφημερίδα.

Σαφείς αποδείξεις

Το πρόβλημα, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, που επιβεβαιώσε τις επαφές του Επστάϊν με τον Γκέιτς, οι οποίες μέχρι χθες κινούνταν στο επίπεδο της φημολογίας, είναι ότι υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για συναντήσεις του Αμερικανού επίχειρηματία με τον χρηματιστή συμπατριώτη του, ανεξάρτητα από την ιστορία με την Αντόνοβα, και αφότου ο δεύτερος είχε περάσει ήδη ένα χρόνο στη φυλακή για πρώθηση ανήλικης στην πορνεία, αλλά είχε γίνει αμέσως και πάλι δεκτός από την κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Γκέιτς να έχει ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στη Φλόριντα το 2013 με το ιδιωτικό τζετ του Επστάϊν, στο οποίο ανήλικες κοπέλες εξυπηρετούσαν τους επιβάτες του, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ, της συντρόφου και αδίστακτης «μαντάμ» του αυτόχειρα.

Αλήθεια ή ψέματα, η ιστορία αυτή είναι σίγουρο ότι θα έχει συνέχεια…

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024