Με τον Andrew Lambrou και το «Break a broken heart» η Κύπρος διεκδικεί τη νίκη στη φετινή Eurovision.
Ο νεαρός τραγουδιστής εμφανίστηκε έβδομος στη σκηνή, ερμήνευσε το κομμάτι και κέρδισε τις εντυπώσεις, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του.
Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του στο φόντο LED είδαμε να εναλλάσσεται ένας καταρράκτης και ένα πύρινο τοπίο με τεράστιες φλόγες ενώ η εμφάνισή του απογειώθηκε με τα πυροτεχνήματα και τις φλόγες.
Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard, που στο παρελθόν έχουν υπογράψει τις συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Δανίας και του Αγίου Μαρίνου.
— Eurovision Song Contest (@Eurovision) May 13, 2023
Χαμός στο Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν την εμφάνιση του Andrew Lambrou, αποθεώνοντας τον τόσο για τις φωνητικές του ικανότητες όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας